Tiedostojen palautus ja kovalevypalvelu

Joskus saattaa tulla tilanteita, että data on hävinnyt, levy ei lue/tunnistu ja kovalevyn rikkoontuminen yllättää. Monissa tapauksissa ainakin ulkoisten koteloiden osalta itse kotelon ”äly” tai ohjainkortti voi olla vioittunut. Silloin korjaus voi olla kohtuu helppoa ja edullistakin. Pahimmissa tapauksissa kovalevy voi olla joko lukupään tai magneettilevyjen osalta rikki. Silloin tarvitaan erikoisosaamista ja tavallinen huolto ei ehkä ole mahdollista. Joissakin tapauksissa kovalevyn/muistikortin tiedostojärjestelmä voi olla sekaisin. Näihin tilanteisiin ja huoltoihin on olemassa ohjelmistoja, joilla dataa on mahdollista palauttaa.

Twebs auttaa pahimmissa tapauksissa! Ota ensin minuun yhteyttä ja katsotaan mitä vaihtoehtoja on.

Oulun Mediatalkkari yhteistyössä Twebs Oy / tiedostojenpalautus.fi palvelussa! Voitte toimittaa levyn minulle Oulun Mediatalkkari t:mi Nappotie 22 90630 Oulu tai lähettää levyn suoraan Twebs Oy yritykseen. Ohjeet suoraan lähettämiseen tästä linkistä.

Sisäisten sata/ssd ja ulkoisten kovalevyjen vikadiagnostiikka/huolto ja jatkotyöpalvelu edullisesti, kysy tarjous ja soittele korjausta!!!

Oulun Mediatalkkari t:mi 2022