Ajankohtaista

Ajankohtaista ja ”hieman” vanhempiakin historiikkia…

Syksy 2021 : käytettyjen kannettavien (Sunmarket) saatavuus tällä hetkellä aika huono, mutta uudempia takuun alaisia laatukannettavia saa Hämeen Konttoritekniikka Oy kautta minulta tilaamalla esim. https://shop.hameenkt.fi/11-TIETOKONEETJATABLETIT Ota yhteyttä!!!

Syksy 2021 : HUOM! Koronavirustilanteen huonontumisen takia pystyn edelleen tekemään koti/yrityskäyntejä, kun huolehdimme hygieniasta sekä maskien käyttö ja turvaetäisyydet. Myös huoltoon laitteiden nouto ja palautus ok. Huoltopaikkaan voi myös tuoda, kunhan huolehditaan turvaetäisyys jne! Puhdista tai pyyhi laite hyvin ennen huoltoon tuontia, kiitos! Totta kai myös itse huolehdin, että laitteet ovat desinfioitu ennen palautusta! Tv: A.L. OM t:mi

Helmikuu 2021 : Tuotekategoriassa tällä hetkellä uusina HP, Lenovo, Dell ja Fujitsu -kannettavat! Tutustu uusiin kannettaviin tästä sekä myös käytettyihin kannettaviin tästä!!!

Tammikuu 2019 : Huoltohinnoissa hieman muutoksia, katso hinnat tarkemmin hinnasto-sivulta pääsivun kautta!!!

Tammikuu 2015 : Toimitilat 2015 alusta Kiulukankaalla Nappotie 22. Tervetuloa!!! Katso ajo-ohjeet yhteystiedoista ja sähköpostilla tavoittaa jatkossa parhaiten uudesta osoitteesta antti.leinonen@oulunmediatalkkari.fi

Huhtikuu 2014 : Nyt myös Ubuntu Linux ja Linux Mint -asennukset ja käyttöönotto sekä Android-puhelimien sekä tablettien ”tuunaus”-huollot, palautukset sekä puhdistukset ja tiettyjen mallien custom-rom asennukset. Kysy!

Syyskuu 2009 : Oulun Mediatalkkari pääsi mukaan Kuluttaja -lehden ”Tietokonekorjaajien hinnat” artikkeliin, kyselytutkimuksen mukaan Oulun Mediatalkkarilla on ”HALVIN TUNTITAKSA”!!!

Kotitalousvähennykset ovat muuttuneet 2009 alusta! Suora lainaus www.kotitalousvahennys.fi sivustoilta :

” Kotitalousvähennys laajeni tieto- ja viestintätekniikkaan vuoden 2009 alusta. Uudistuksen myötä vähennykseen oikeuttavaa työtä on esimerkiksi digilaitteen, antennin tai tietokoneen ja sen oheislaitteen asentaminen ja ylläpito. Lisäksi kotitalousvähennyksestä voi hyötyä tietoliikenneyhteyksien käyttöön ottamisessa sekä tietoturvapalveluiden, hankittujen ohjelmien ja päivitysten asentamisessa. ”

Ohjeet : kuinka paljon sitä saa!!!  Miten kotitalousvähennystä haetaan??? Kannattaa hyödyntää! Yleensä kaikki tietotekniikkalaitteiden huoltotyökustannukset voi vähentää muttei komponenttien tms. erillishintoja.

Oulun Mediatalkkari t:mi 2021