Ajankohtaista

Ajankohtaista ja ”hieman” vanhempaakin yrityshistoriikkia…

Olen kesälomalla vaihtelevasti, aukioloajat MA-SU 12-20 7.8. saakka. Hyvää kesää kaikille!!!

Oulun Mediatalkkari 15 vuotta!!! Nyt kaikista ostoista, konepaketeista ja huolloistakin juhlatarjouksia ja alennuksia! Kannattaa kysellä tarjousta huollosta. Tarjoukset voimassa vielä 2022 kesän-syksyn ajan.

2022 musiikkitarjontaa…!!! Hääparit, yritykset ja muut juhlatilaisuuksien järjestäjät nyt kuulolla!!!
Mika & Kurantti juhlabändiä kannattaa kysellä musisoimaan. Pitkä (+100-200 keikkaa) ja vankka kokemus mitä erilaisimmista juhlatilaisuuksista! Mika & Kurantti www.mikajakurantti.fi

Kevät 2022 : käytettyjen kannettavien (Sunmarket) saatavuus tällä hetkellä aika huono, mutta uudempia takuun alaisia laatukannettavia saa Hämeen Konttoritekniikka Oy kautta minulta tilaamalla esim. https://shop.hameenkt.fi/11-TIETOKONEETJATABLETIT Tutki tuotteita ja ota tilaukseen yhteyttä!!!

Talvi 2022 : Koronavirustilanteen parantumisen takia pystyn nyt hyvin tekemään koti/yrityskäyntejä! Myös huoltoon laitteiden nouto ja palautus ok. Huoltopaikkaan voi myös tuoda ja maskin käyttö oman harkinnan mukaan. Puhdista tai pyyhi laite hyvin ennen huoltoon tuontia, kiitos! Huolehdin myös itse, että laitteet ovat desinfioitu ennen palautusta! Tv: A.L. OM t:mi

Helmikuu 2021 : Tuotekategoriassa tällä hetkellä uusina HP, Lenovo, Dell ja Fujitsu -kannettavat! Tutustu uusiin kannettaviin tästä sekä myös käytettyihin kannettaviin tästä!!!

Tammikuu 2019 : Huoltohinnoissa hieman muutoksia, katso hinnat tarkemmin hinnasto-sivulta pääsivun kautta!!!

Tammikuu 2015 : Toimitilat 2015 alusta Kiulukankaalla Nappotie 22. Tervetuloa!!! Katso ajo-ohjeet yhteystiedoista ja sähköpostilla tavoittaa jatkossa parhaiten uudesta osoitteesta antti.leinonen@oulunmediatalkkari.fi

Huhtikuu 2014 : Nyt myös Ubuntu Linux ja Linux Mint -asennukset ja käyttöönotto sekä Android-puhelimien sekä tablettien ”tuunaus”-huollot, palautukset sekä puhdistukset ja tiettyjen mallien custom-rom asennukset. Kysy!

Syyskuu 2009 : Oulun Mediatalkkari pääsi mukaan Kuluttaja -lehden ”Tietokonekorjaajien hinnat” artikkeliin, kyselytutkimuksen mukaan Oulun Mediatalkkarilla on ”HALVIN TUNTITAKSA”!!!

Kotitalousvähennykset ovat muuttuneet 2009 alusta! Suora lainaus www.kotitalousvahennys.fi sivustoilta :

” Kotitalousvähennys laajeni tieto- ja viestintätekniikkaan vuoden 2009 alusta. Uudistuksen myötä vähennykseen oikeuttavaa työtä on esimerkiksi digilaitteen, antennin tai tietokoneen ja sen oheislaitteen asentaminen ja ylläpito. Lisäksi kotitalousvähennyksestä voi hyötyä tietoliikenneyhteyksien käyttöön ottamisessa sekä tietoturvapalveluiden, hankittujen ohjelmien ja päivitysten asentamisessa. ”

Ohjeet : kuinka paljon sitä saa!!!  Miten kotitalousvähennystä haetaan??? Kannattaa hyödyntää! Yleensä kaikki tietotekniikkalaitteiden huoltotyökustannukset voi vähentää muttei komponenttien tms. erillishintoja.

Oulun Mediatalkkari t:mi 2022